Skip to main content

Gesprek met leerkracht

Een leerkracht spreken

Het kan natuurlijk voorkomen dat u de leerkracht van uw kind iets wil vragen of vertellen. Dat kan natuurlijk, maar dan wel voor 08:40 uur, of na schooltijd. Als u echt iets wil bespreken kunt u vragen om een afspraak. Dat kan ook door de leerkracht een mail te sturen naar voornaamleerkracht@de-ams.nl.

In het hoofdgebouw gaat de deur ’s ochtends om 08.25 uur open om de eerste kinderen binnen te laten. Tot 08:35 mogen ouders mee de school in. Om 08:40 beginnen de lessen. Het is belangrijk dat de kinderen op tijd bij de klas zijn. Dan hebben zij gelegenheid de leerkracht te begroeten en hun verhalen te vertellen om vervolgens rustig een werkje te pakken waar zij die dag mee willen starten. In de onderbouw wordt de deur om 08.35 open gezet. De lessen beginnen om 08:50.

Het motto voor het team is:

  • ’s Ochtends voor schooltijd zijn wij er voor de kinderen.
  • ’s Middags na schooltijd kunnen ouders naar ons toekomen.
  • ’s Ochtends is daarom het motto voor de ouders: observeer, respecteer, blijf op de achtergrond.

Heeft u vragen aan de leerkracht of wilt u iets anders bespreken dan bent u van harte welkom ná schooltijd.  Ook kunt telefonisch of per e-mail een afspraak met de directie maken wanneer u iets wilt bespreken. Mail dan naar directie@de-ams.nl.